Kisütöttük, hogy mit nézzünk

Tortát a képedbe

Tortát a képedbe

A tél szállítómunkásai

2018. december 23. - Jumbóka

Egy új blognak még nincsenek nagy hagyományai, ezért nyugodtan lehet szakítani velük. Igaz, nem távolodok el a sütőipartól, csak egy kicsit másfajta végterméket mutatok be. Nem kell ezen különösebben meglepődni, hiszen egy különleges időszak közeleg. Na, nem mintha a szent ünnepen nem lehetne tortát enni, de ez igazából a mézes töltetű sütemények, például a puszedlik ünnepe.

renszarvas.jpg

Sokat beszélünk manapság a különféle munkabeosztásokról, túlórákról és egyéb hétköznapi tevékenységekről. Pedig ennek az időszaknak igazából a pihenésről kellene szólni. Tudjuk, és nagyon együtt érzünk azokkal, akiknek a pihenőnap fogalma nem azonos az átlagemberekével. De olyan szereplők is vannak, akik gyakorlatilag csak néhány napon van szolgálatban egész évben. Ez a pár nap is inkább ünnep, mint munkanap, sőt ekkor is éjszakai műszak. Ráadásul nem is emberekről beszélek! A rénszarvasok olyasféle szállítómunkások, akik a technika fejlődésével sem mennek ki a divatból.

Gondoljunk rájuk legalább ilyenkor sok szeretettel, még akkor is, ha nekem személy szerint már tele van a hócipőm a „Szürke patás”-sal. Vele kívánok mindenkinek kellemes karácsonyt!

A bejegyzés trackback címe:

https://tortatakepedbe.blog.hu/api/trackback/id/tr7014510010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása