Kisütöttük, hogy mit nézzünk

Tortát a képedbe

Tortát a képedbe

Disznók 2018/2019

2018. december 31. - Jumbóka

Szilveszterkor minden a disznólkodásról szól. Bár a konkrét disznóvágást ritkán időzítik erre a napra, ilyenkor gyakorlatilag mindenféle gondolattársítás megengedett, ami a röfögő jószágokkal összefüggésben a fejünkbe jut. Ennek legenyhébb fokozata, ha a gyerek leeszi magát, és ezt egy „úgy eszel, mint egy malac” félmondattal lerendezzük. Ha apa (vagy anya) alkohol töltöttségi foka hamarabb éri el azt az állapotot, ami „kívánatos” lenne, akkor őt már gyorsan le-„részeg disznózzuk”. A legnépszerűbb persze a szerencsemalac, róla legalább mindenki szeretettel beszél.

nikolmalac_2.JPG

Mi pedig abban a helyzetben vagyunk, hogy mindezt egy testben tudjuk megszemélyesíteni. A környezetből adódóan természetesen egy tortában. Nézőponttól függően bármelyik felemlegetett példa behelyettesíthető! Aki a megfelelő alkoholszint előtt/közben/után még a kínrímekkel is meg tud birkózni – nos, őket se érje csalódás!

Teljen gyorsan a bőségtál, legyen elég kaja,

Már a látványtól hulljon ki az összes néző haja.

Azt, hogy miben fürdik, döntse el mindenki maga!

Mert így a képernyőn keresztül úgy sem lehet szaga.

Se a konyhában, se máshol, ne legyen semmi baja.

Cukrásznak a tortához mindig legyen vaja.

BÚ(jjjjjj)ÉK

A bejegyzés trackback címe:

https://tortatakepedbe.blog.hu/api/trackback/id/tr2614523620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása